"ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ" The Brand

1924 2017

Η ιστορία μας

to-brand-mas

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο της ανδρικής ένδυσης από το 1924, οπότε ο Δημήτριος Χατζηνικολής απο την Κωνσταντινούπολη δημιούργησε το νέο του ραφείο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αρμοδίου.


Συνεχίζοντας την παράδοση χρόνων, ο εγγονός Δημήτριος Χατζηνικολής το 1988, εκτός των επί παραγγελία ενδυμάτων αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί και στον χώρο του έτοιμου ενδύματος.


Σήμερα ο Καριοφύλλης Χατζηνικολής (δισέγγονος του Δημήτρη), παρέλαβε απο τον πατέρα του και λειτουργεί απο το 2009 το κατάστημα, συνεχίζοντας την φιλοσοφία του χειροποίητου ενδύματος στην ανδρική ένδυση.

Η φιλοσοφία μας

Σε έναν χώρο άνετο και φιλικό για εσας με εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ενδύματα της αρεσκείας σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων - ενδυμάτων ελληνικών αλλά και μεγάλων οίκων του εξωτερικού (Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας). Τα ρούχα μας είναι πάντα δικής μας ραφής σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών. Στο έτοιμο ένδυμα σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε μέσα απο ένα πλήθος επώνυμων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών οίκων, κοστούμια, σακκάκια, παντελόνια, δερμάτινα, παλτό, μπουφάν, πλεκτά, φούτερ, υποκάμισα και αξεσουάρ.

Με κύριο γνώμωνα το σεβασμό προς την ιστορία και την παράδοσή μας το κατάστημα "ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ" συνεχώς αναβαθμίζεται προσφέροντας στους πελάτες του ποιοτικές υπηρεσίες και άψογη εξυπηρέτηση. Για το λόγο αυτό έχουμε δημηουργήσει μια νέα online έκθεση το www.fashionmen.gr.

Σας βοηθάμε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει παρέχοντας δωρεά οποιαδήποτε οποιαδήποτε τροποποίηση χρειαστεί. Στα επι παραγγελία ενδύματα διαλέγουμε μαζί, μέσα απο μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων, το κατάλληλο ύφασμα για κουστούμι, σακκάκι, παντελόνι, παλτό και ημιπαλτο σε πολύ προσιτές τιμές. Επίσης θα βρείτε μεγάλες προσφορές σε απίστευτα χαμηλές τιμές που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Ολα μας τα κοστούμια, σακκάκια και παντελόνια, δικής μας ραφής, ράβονται στα μέτρα σας, όποιο και άν είναι το μέγεθός σας.

Όραμά  μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την εμφάνιση που σας αξίζει σε προσιτή τιμή και με ποιότητα του κύρους και της παράδοσης «Χατζηνικολής».